Senior Anthony D. Simmons

0
0
1606 days ago, 420 views
PowerPoint PPT Presentation
9. Clarify In Further Detail What The Vine, Fig And Olive Tree Symbolize. ... The

Presentation Transcript

Slide 1

Senior Anthony D. Simmons Bible Study Time Part 1

Slide 2

1. Characterize In Short Term "Revelation" Ans: Uncovering or conveying to light

Slide 3

2. One can read about the "church" here on earth in what number of sections in Revelation? Ans: Chapters 1-3

Slide 4

3. In part 4 of Revelation, the "church" is imagined where? Ans: Heaven

Slide 5

4. After the congregation is raptured what will happen here on earth? Ans: Tribulation Period

Slide 6

5. We can read and learn about this with the opening of what in the book of Revelation. Ans: The Scroll and the seven seals

Slide 7

6. We comprehend that "one day" in a week speak to how long? Ans: 1 year

Slide 8

7. Take every one of those days and tell how long the tribulation will last. Ans: 7 years.

Slide 9

8. For the initial three and one half years of the tribulation time frame, there will be what? Ans: Peace

Slide 10

9. As a result of the seriousness of the last 50% of the tribulation time frame, those days must be what (single word) reply? Ans: Shortened

Slide 11

10. In Revelation part 5, John sobbed in light of the fact that nobody was discovered qualified to open and read the book, neither to look consequently. At that point he was advised to sob not. Why? Ans: The Lamb was discovered commendable.

Slide 12

11. What does the "white horse" speak to? Ans: hostile to christ

Slide 13

12. What does the "red horse" speak to? Ans: War/gore

Slide 14

13. What does the "black horse" speak to? Ans: Economic emergency/starvation

Slide 15

14. What does the "pale horse" speak to? Ans: Death

Slide 16

15. Clarify quickly what did John see when the fifth and six seals were open. Ans: Fifth Seal — various holy people killed for the expression of God, and they were given white robes. 6th Seal — seismic tremor, sun gets to be dark as sackcloth, the moon gets to be as red as blood, stars tumble from paradise, and the sky leave as a parchment.

Slide 17

Bible Study II

Slide 18

1. What Are The Names Of The Two Books I Asked You To Purchase? Ans: "Rightly Dividing the Word of Truth" and "Dispensational Truth"

Slide 19

2. Israel Is Compared To What Three Trees? The Vine The Fig The Olive Tree

Slide 20

3. What Do The Trees Stand For Or What Does The Trees Symbolize? Ans: The trees remain for the productivity of the land

Slide 21

4. What The Name Of The Land Israel Inherited? Ans: Canaan

Slide 22

5. Who Was It That Led Israel In Conquering The Land? The Man's Name. Ans: Joshua

Slide 23

6. Jacob's Name Was Changed To What? Ans: Israel

Slide 24

7. Which Of The Tribes Did Jesus Come Through? Ans: Judah

Slide 25

8. I require you to help me with an adjustment. i said in the email that Jesus would sit upon the position of authority of Israel. that announcement ought to have been this... Jesus would sit upon the position of authority of whom? Indicate. He was a ruler of Israel. Ans: The royal position of David

Slide 26

9. Clarify In Further Detail What The Vine, Fig And Olive Tree Symbolize. The "Vine" is an image of Israel's Spiritual benefits. The "Fig-Tree" is an image of Israel's National benefits, The "Olive Tree" is an image of Israel's Religious benefits.

Slide 27

10. The greater part Of The Inhabitants Of The Earth Come Under What Three Classifications? (a) Jew (b) Gentile (c) The Church

Slide 28

11. What Is the Bible A Revelation Of? Disclosure of God The Fall of Man The Way of Salvation God's Plan and Purpose in the Ages

Slide 29

12. The Bible Speak Of The Triune God. Clarify Triune. Ans: Triune importance one individual showing himself in three ways or workplaces .

Slide 30

13. The Lord Hold Three Offices. Name Them. (a) Priest (b) Prophet (c) King

Slide 31

14. Does He Hold These Offices All At The Same Time? Ans: No—they are held progressively (in a steady progression)

Slide 32

15. Depict When Each Office The Lord Holds Begin And End. Prophetic Work — reaches out from His Creation to His Ascension Priestly Work — stretches out from His Ascension to the Rapture of the Church Kingly Work — from His Revelation at the end of the Tribulation Period, until He surrenders the Kingdom to the Father

Slide 33

16. Are There More Than One Person That Does These Things? Ans: No

Slide 34

17. What Is All Of This Work That Christ Has And Will Do Called? Ans: "Threefold Work" of Christ

SPONSORS